Εγκαίνια του μικροβιβλιοπωλείου ΧΑΡΑΜΑδΑ

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αυτη την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, οι εκδόσεις και το μικροβιβλιοπωλείο ΧΑΡΑΜΑδΑ σας προσκαλούν στα επίσημα εγκαίνιά τους:

Αφού βάλαμε μοκέτα, πάγκους, βιβλιοθήκη, ταμειακή, cd-player, τσίπουρο τρικάλων, γαλλικό καφέ και όλα τα σχετικά, είπαμε να το γιορτάσουμε κλείνοντας δύο μήνες παρουσίας.

Έτσι, σας περιμένουμε στις 9μμ, να έρθετε να ακούσετε μουσικές, να αγοράσετε βιβλία, να μας ευχηθείτε καλές δουλειές και να γνωριστούμε με όσους δεν έχουμε γνωριστεί.

Στο χώρο του μικροβιβλιοπωλείου αλλά και στο φιλόξενο διάδρομο του 1ου ορόφου (μην σας πω πως αν έχει τον καιρό που προβλέπουν, θα χρησιμοποιήσουμε και τον ακάλυπτο), θα βρισκόμαστε από τις 9 μέχρι τα μεσάνυχτα.

ΥΓ: Οι μουσικές θα έρχονται από τα στούντιο του Mojo Radio όπου η εκλεκτή λίστα της εκπομής Muzine Hours θα αναπαράγεται ειδικώς για εμάς κι εσάς :-).

Διεύθυνση: Τσαμαδού 39, 1ος όροφος, Πάτρα
Επίσημη σελίδα των Εκδόσεων Χαραμάδα στο facebook: www.facebook.com/haramadabooks

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon