Η Σαρίστρα στην Αθήνα: Μια συναυλία για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Saristra in Athens: Η γη που τρέμει
Ένα φεστιβάλ για την Κεφαλονιά

To Saristra Festival είναι το σημαντικότερο μουσικό γεγονός των Ιονίων Νήσων, ένα μουσικό και εικαστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται τα δύο τελευταία χρόνια στα ερείπια του Παλιού Χωρίου των Βλαχάτων Κεφαλονιάς - ένα χωριό-φάντασμα που επλήγη (όπως όλο το νησί) από τον καταστροφικό σεισμό του 1953. 

Περισσότερες από 20 σπουδαίες ελληνικές μπάντες έχουν ανέβει στη σκηνή του Saristra αυτά τα δύο χρόνια, ενώ περίπου 5.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τις 3 ημέρες της περυσινής διοργάνωσης. Τώρα 61 χρονιά μετά τον μεγάλο σεισμό και με την Κεφαλονιά να δονείται ξανά, το Saristra Festival διοργανώνει την Πέμπτη  27  Φεβρουαρίου στο Ρομάντσο μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και συμπαράστασης των σεισμοπαθών με τις συμμετοχές των συγκροτημάτων που συμμετείχαν στα δύο προηγούμενα φεστιβάλ. 

Οι Marsheaux, Mechanimal, A  Victim Of Society, Noise Figures, Zebra Tracks, Wonky Doll and The Echo, Alien Mustangs, Claustro και Anthony K., θα ανέβουν στην σκηνή του Ρομάντσο για μία συναυλία, τα έσοδα της οποίας,  θα διατεθούν για την έμπρακτη υποστήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς.

Είσοδος: 5 Ευρώ
Πόρτες Ανοίγουν: 19.00
Χώρος: Ρομάντσο , Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

www.saristrafestival.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon