What do you think? #1: Λίγα λόγια για την Τέχνη..

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

What do you think?
Κάθε εβδομάδα, μια στήλη με λίγα λόγια για την Τέχνη

Λίγα λόγια για την Τέχνη..

"Η Τέχνη είναι μια δημιουργική έκφραση που αποτελεί πνευματικό και λυτρωτικό λειτούργημα, το οποίο απαιτεί απομόνωση, αγάπη, πάθος. Είναι ο πιο σύντομος δρόμος από τον έναν άνθρωπο στον άλλον.

Δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα όμως που να μην μπορεί να το εκφράσει η Τέχνη. Είναι ο μεσολαβητής εκείνου που δεν μπορείς να εκφράσεις.

Και κλείνοντας με μια ατάκα του Μπραουν Ρ. "Η Τεχνη είναι ηθικό πάθος παντρεμένο με διασκέδαση. Ηθικό πάθος χωρίς διασκέδαση είναι προπαγάνδα. Διασκέδαση χωρίς ηθικό πάθος είναι τηλεόραση.."

Γ.Λιακόπουλος

[Φωτογραφία: Πίνακας του Αμερικάνου ζωγράφου Μαρκ Ρόθκο]

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon