Παιδική μόδα για μεγάλα κορίτσια

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αν είστε από τα παιδιά που βιαζόσασταν να μεγαλώσετε και τώρα το έχετε μετανιώσει λίγο, ή ακόμη και αν είσαστε από τα κορίτσια που νοιώθετε ότι παιδική, κοριτσίστικη αθωότητα δεν σας άφησε ποτέ, τότε οι σχεδιαστές φροντίζουν για να εκφράσετε αυτή την διάθεση με τα ρούχα σας.

Ροζ παλτό, καρό φορεματάκια, Μπάμπι το ελαφάκι και πολλά άλλα αναμνηστικά της παιδικής μας ηλικίας κάνουν come back στην ντουλάπα μας. Κάντε ένα rewind στον χρόνο και θυμηθείτε με νοσταλγία τα παιδικά σας χρόνια, τότε που η μαμα σας σας ανάγκαζε να φορέσετε τα συγκεκριμένα ρούχα!

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon