Act acoustic sessions: Οι Carte Postale παρέα με τον Lumiere Brother σε ηλεκτρακουστικά ταξίδια, Σάββατο 29/3

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει τους Carte Postale και τον Lumiere Brother σε ένα ηλεκτρακουστικό session το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 21.30.

Λίγα λόγια για τους Carte Postale

To προσωπικό project του Αντώνη Σπαθή (Carte Postale) που ξεκίνησε το 2009 μετατράπηκε το 2011 σε μια πολυμελής μπάντα επηρεασμένη από ρομαντικές νέο φολκ-ροκ μελωδίες βασισμένες σε κινηματογραφικά μοτίβα και ρυθμικές εξάρσεις . Η μουσική τους είναι βασισμένη στο πιάνο, ακορντεόν, τρομπέτα, κοντραμπάσο, τύμπανα, γιουκαλίλι και στους έντονα νοσταλγικούς αγγλόφωνους στίχους τους. Αυτή την περίοδο οι Carte Postale κάνουν συναυλίες για την προώθηση του πρώτου τους δίσκου ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από την The sound of everything.
(Οι Carte Postale είναι: Δέσποινα Γκοτσόπουλου: Φώνη, κιθάρα Αντώνης Σπαθής: πίανο, κιθάρα, παιδικό πίανο, γιουκαλίλι Γεράσιμος Ασπρομάλλης: ηλεκτρ. μπάσο, κόντραμπάσο Κων/νος Νικολόπουλος: ακκορντεον Ιάσων Βάκρινος: τρομπέτα Γεώργιος Νικολόπουλος: τύμπανα)

 

Λίγα λόγια για τους Lumiere Brother

To 2007 ξεκίνησε να δημιουργεί καθαρή indie ποπ βασισμένη κυρίως στο πιάνο και όχι στην κιθάρα που τον είχε ακολουθήσει στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ιδρυτικό μέλος της indie rock μπάντας των Serpentine (2000-2007). Το ντεμπούτο album του, “Fiction”, κυκλοφόρησε το 2009 και ήταν εμπνευσμένο από τις ατμοσφαιρικές Γαλλικές ταινίες των 60s, τα παράξενα παραμύθια του Tim Burton και τα προσωπικά βιώματά του από τη νεανική χαρά της ζωής. Η μουσική του Lumiere Brother είναι μια πρόσκληση σ΄ ένα κινηματογραφικό ταξίδι με πρωταγωνιστή τον ακροατή. Οι πιο χαρακτηριστικές επιρροές του εμπεριέχουν τις φωνητικές αρμονίες των Beatles, την κλασική ποπ των ELO, τις περιπετειώδεις ζωές του Oscar Wilde και του Antoine De Saint-Exypery και τους εύθραυστους ήχους πιάνου του Satie και του Debussy. Το δεύτερο album του, με τίτλο “Twenty One”, κυκλοφόρησε στην Inner Ear την άνοιξη του 2013. Την ίδια εποχή, το solo project Lumiere Brother μεταμορφώνεται σε full μπάντα με βασικά μέλη τον Γιάννη Ματσούκα στα τύμπανα, την Ερμάνια Φαλλιέρα στα πλήκτρα/φωνητικά και τον Ξενοφώντα Σακελλαρίου στο μπάσο.

Act acoustic sessions | Carte Postale (feat. Lumiere Brother)
Σάββατο 29 Μαρτίου στις 21.30
Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα)
Γενική είσοδος:  6 €

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037

www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon