Matt Elliott live @ Χασομέρι 30.3.14

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Κυριακή το βράδυ εμφανίστηκε στο Χασομέρι ο Βρετανός τραγουδοποιός Matt Elliott.  Ένας καλλιτέχνης με μεγάλη δισκογραφική παρουσία, που ξεκίνησε στα μέσα των 90ς με τους Third Eye Foundation και την τελευταία δεκαετία ηχογραφεί με το όνομά του. Η σκοτεινή και σε σημεία πειραματική folk του ταίριαζε απόλυτα με τη χαλαρή ατμόσφαιρα του χώρου.

Ο Elliott, ως βέρος Άγγλος, ξεκίνησε το live ακριβώς την ώρα που είχε ανακοινωθεί και για μιάμιση ώρα μας κράτησε παρέα με τις προσωπικής υφής ιστορίες του. Σταθερά τον συνόδευε η ακουστική του κιθάρα, τα πετάλια που ήταν απλωμένα στα πόδια του και οι λούπες που ηχογραφούσε και ξαναχρησιμοποιούσε στην εξέλιξη κάθε κομματιού.

Οι ιστορίες του Matt Elliott αποπνέουν μία μαυρίλα εκ φύσεως και είναι προφανές από τις εκφράσεις του δημιουργού ότι πρόκειται για προσωπικά του βιώματα. Το κοινό γέμισε από νωρίς το χώρο και παρακολούθησε με τη δέουσα προσήλωση τον καλλιτέχνη να εκθέτει τη ψυχή του, κάτι που δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο αν αναλογιστούμε ότι ήταν μία συναυλία με πλήρη απουσία της έννοιας διασκέδασης. Προφανώς τον Matt Elliott θα τον ξαναπετύχουμε στα μέρη μας και εμείς θα φροντίσουμε να είμαστε πάλι εκεί.

Φωτογραφίες: Αντρέας Λαμπρόπουλος

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon