Παράταση παραστάσεων για το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μετά από τρεις sold out παραστάσεις και εξαιρετική απήχηση στο κοινό της Πάτρας το θεατρικό έργο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο" θα παιχτεί στο θέατρο act, για τρεις ακόμα βραδιές, τη Δευτέρα 7, την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 21.30.

Update:

Το θέατρο act θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό της Πάτρας για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο θεατρικό έργο Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο, ανακοινώνει μία έξτρα απογευματινή παράσταση την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 19.00.

Μια αστεία, τρυφερή και συγκινητική παράσταση, που κάνει τον Sheakspeare να φαίνεται πιο φρέσκος και ζωντανός από ποτέ, από τον μετρ του είδους Κώστα Γάκη («Η Κατσαρίδα», «Χωρίς Μουσική», «Διχοτομημένος Υποκόμης», βραβείο Χορν 2006), με την εκπληκτική Αθηνά Μουστάκα και τον υποψήφιο για το βραβείο Χορν 2014 Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Το έργο του William Sheakspeare, γραμμένο το 1595, περιγράφει έναν από τους μεγαλύτερους και πιο τραγικούς έρωτες όλων των εποχών. Η παράσταση, η οποία παίζεται παράλληλα και στο θέατρο 104 στην Αθήνα, έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, όπου κι αν παίχτηκε, σε Ελλάδα και Κύπρο και χαρακτηρίστηκε ως «ο καλύτερος Ρωμαίος και Ιουλιέτα που έχει παιχτεί τα τελευταία σαράντα χρόνια στο ελληνικό θέατρο» (κριτική του Γιώργου Σαρηγιάννη).

Ταυτότητα παράστασης
Σκηνοθεσία – διασκευή: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Ερμηνεύουν: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Live Μουσική: Κώστας Γάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Έλλη Λιδωρικιώτη
Βοηθός Σκηνογράφου: Θεοδώρα Βεστάρχη
Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Φωτογραφία αφίσας: Χρήστος Χατζηχρήστου
Μουσική Σύνθεση: Κώστας Γάκης – Κώστας Λώλος – Άκης Φιλιός

Δείτε το video της παράστασης

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο | για ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο θέατρο act

Δευτέρα 7, Τρίτη 8 & Τετάρτη 9 Απριλίου στις 9.30
Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα)
Τιμές εισιτηρίων: 12 € και 10 € (μειωμένο).
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037

www.act-theater.gr 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon