"Γειά σου, Γιάνναρε!": Καθημερινές παραστάσεις στο θέατρο Λιθογραφείον

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μικρή αναφορά στον Γιάννη Μουρελάτο, ή Γιάνναρο

Ο Κώστας Μακρής και οι νεότεροι Καραγκιοζοπαίχτες της Πάτρας σε ένα μικρό αφιέρωμα - αναφορά στον σημαντικότερο καλλιτέχνη του Θεάτρου Σκιών της εποχής μας.

Παραστάσεις για, και από τον Γιάνναρο, φιγούρες, εργαλεία και σκηνικά του Γιάνναρου για μικρούς και μεγάλους.

«Όσο περισσότερο περνά ο καιρός, τόσο επιβεβαιώνεται η άποψη ότι ο Γιάνναρος ήταν ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του Θεάτρου Σκιών της χώρας μας. Δεν επιχειρούμε αφιέρωμα, μια πρώτη αναφορά στον Γιάνναρο, προσπαθούμε» σημείωσε ο Δημήτρης Τουλιάτος, συντονιστής της AREA 51.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Μακρής

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, στις 8 το βράδυ στο Λιθογραφείον και συνεχίζονται με παραστάσεις καθημερινά, μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon