Οι σταρ των σειρών στα εξώφυλλα των περιοδικών

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Φαίνεται πως οι σταρ της τηλεόρασης έχουν κλέψει πολύ από τη λάμψη των μοντέλων και κάθε μήνα βλέπουμε σε πολλά εξώφυλλα γυναικείων και όχι μόνο περιοδικών να ποζάρουν με ανέλπιστη χάρη οι σταρ των πιο δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών. Από το Game of Thrones και το Homeland, μέχρι το New Girl και το Girl, οι ηθοποιοί που άλλοτε με πολλές ατέλιες αλλά εκπληκτικό στυλ, μονοπωλούν το ενδιαφέρον των αναγνωστών, που πολλές φορές αγοράζουν τα περιοδικά μόνο για να δουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς στο ρόλο του μοντέλου.

Ας ξεκινήσουμε με το cover girl που εκπλήσει εμένα περισσότερο την Lena Dunham. Η πρωταγωνίστρια στην σειρά Girls, τον τελευταίο χρόνο και καθώς παρακολουθούμε τον 3ο κύκλο να παίζεται, ξεπροβάλει σε όλο και περισσότερα περιοδικά, που αν και με παραπανήσια κιλά και με ένα όχι και τόσο ευχάριστο παρουσιαστικό (κατά τη γνώμη μου), την έχουμε δει να ποζάρει ακόμη και για τη Vogue (τεράστιο βήμα για την καριέρα οποιουδήποτε μοντέλου). Μέσα από το στυλ της στην πιο Hipster σειρά της Αμερικανικής τηλεόρασης κατάφερε να προσελκύσει το κοινό και τους φωτογράφους και φαίνεται πως όλο το σκηνικό της Νέας Υόρκης έχει κάνει πολλούς σταρ να θέλουν έστω και ένα πέρασμα από τη σειρά.

    

Το πιο αγαπημένο it girl η Sarah Jessica Parker, όπως ήταν αναμενόμενο ακόμη και χρόνια μετά από την επιτυχία της σαν Carrie Bradshaw συνεχίζει να κατακλίζει τα περιοδικά μόδας με μοναδικής αισθητικής εξώφυλλα.

     

Τα Gossip Girl Leighton Meester και Blake Lively, κάναν θραλυση σε όλα τα σχολιαρόπαιδα της εποχής μου και μιας και μιλάμε για πλούσια κορίτσια που όλη τους η ζωή ήταν τα “γκομενικά” και τα ρούχα, φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να τις δούμε εξώφυλλο σε κάθε περιοδικό μόδας (αλλά και το Rolling Stone) που μπορείτε να φανταστείτε.

       

     

Η Claire Danes, η πράκτορας της CIA στο πολυσυζητημένο Homeland, για λίγο καιρό αποτέλεσε μούσα πολλών φωτογράφων. Αν και δεν είναι δική μου προσωπική αγαπημένη, στυλιστικά τουλάχιστον, δεν θα μπορούσα παρά να την αναφέρω μιας και ήδη μετράει δυο εξώφυλλα Vogue.

     

To New Girl, Zooey Deschanel, είναι κούκλα, χαριτωμένη και γλυκιά, η σειρά της είναι τόσο ευχάριστη, οπότε μιλάμε για σίγουρο εξώφυλλο σε περιοδικό μόδας, και όχι ένα όχι δύο, δεν ξέρω πόσα και μάλλον ούτε η ίδια θυμάται τον ακριβή αριθμό.

     

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω το Game of Thrones με την Emilia Clarke (γνωστή και ως Mother of Dragons) την Sophie Turner (Sansa Stark) αλλά και όλο το “Σταρκέικο” να ποζάρει με βαριές γούνες σε ουνοπλαγιές και πλαι σε λύκους, αλλά και σίσωμο το casting σε εξώφυλλα με αγκαλιές και φιλιά, σε στυλ εντελώς διαφορετικό απο αυτό που τους έχουμε συνηθίσει, τόσο πολύ που σχεδόν δεν τους γνωρίζουμε.

     

Μέσα σε όλα αυτά καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα, όταν δεν μιλάμε για σειρά εποχής, οι στυλίστες αυτών των σειρών κάνουν τόσο καλή δουλειά ώστε να καθιερώνουν τους πρωταγωνιστές τους σαν fashion icons και να καταφέρνουν να κλέβουν τις δουλειές των μοντέλων.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon