Οι "Νύμφες" της μόδας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μια ευχάριστη έκπληξη εμφανίστηκέ στις ειδοποιήσεις μου στο Facebook και ήταν η πρόσκληση για την επίδειξη μόδας της Νέλλης Βεργοπούλου (ή κατά κόσμον Rich Bitch & Poor Dog). Την Τετάρτη το απόγευμα το ξενοδοχείο “Τζάκι” έβαλε τα καλά του και φιλοξένησε μια επίδειξη μόδας που είχε άρωμα αρχαίας Ελλάδας. Ξυπώλητα μοντέλα, ενδιαφέροντα χτενίσματα και τολμηρές διαφάνειες ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά της  επίδειξης που παρακολούθησα με μεγάλη ευχαρίστηση. Η επίδειξη ξεκίνησε με φορέματα που κατέληγαν σε skater φούστες και με cropped tops σε πολύ όμορφα patterns και τελείωσε με μερικά πολύ ωραία μαγιό και με ακόμη πιο ωραία νυφικά. 30 συνολικά outfits και ένα καταπληκτικό cocktail party ολοκλήρωσαν ένα πανέμορφο ανοιξιάτικο απόγευμα.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon