Παρουσίαση Δίσκου Carte Postale

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την περασμένη Παρασκευή οι Carte Postale παρουσίασαν ζωντανά το ντεμπούτο album τους στον καλοκαιρινό χώρο του Ευοί Ευάν στο Ρίο. Με το σκεπτικό ότι οι καλοκαιρινές ζέστες έχουν δειλά δειλά αρχίσει, η επιλογή ενός χώρου έξω από το 'κλεινόν άστυ' ήταν ορθή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Μοναδικός κίνδυνος ήταν η ξαφνική μπόρα, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε, έστω και αν κάποια στιγμή έκαναν την εμφάνισή τους λίγες απειλιτικές σταγόνες βροχής. Η συναυλία ξεκίνησε με τη συνηθισμένη καθυστέρηση, η οποία έγινε ευκολότερη για το πολυπληθές κοινό που είχε συγκεντρωθεί από τον ιδιέταιρα φιλόξενο και όμορφο εξωτερικό χώρο του Ευοί Ευάν. Το συγκρότημα ανέβηκε ευδιάθετο στη σκηνή και αποφασισμένο να κερδίσει τις εντυπώσεις στο κοινό. Εξάλλου δεν είναι και συχνό φαινόμενο για αγγλόφωνη μπάντα, που μάλιστα βρίσκεται στα πρώτα της βήματα, να εμφανίζεται σε τόσο μεγάλο κοινό. Οι Carte Postale εμφανίστηκαν δεμένοι ως μπάντα, αποτέλεσμα προφανώς και της πρόσφατης διαδικασίας ηχογραφήσεων, με συνέπεια οι γλυκόπικρες συνθέσεις τους να αγγίξουν εύκολα τους παρεβρισκόμενους. Πληθώρα οργάνων παρέλασαν από τα χέρια τους και ο ήχος τους προκάλεσε έντονη νοσταλγία. Η ρομαντική pop μπλέκεται με το πνεύμα του Beirut και όλο αυτό δίνεται μέσα από μία παιδική αθωότητα. Ψήγματα Χατζιδακικών ενορχηστρώσεων κάνουν την εμφάνισή τους και αυτό που μένει είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα συγκρότημα μεγάλων δυνατοτήτων που βρίσκεται στο ξεκίνημα του. Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει και έχουμε πολλά να ακούσουμε από αυτούς και στη συνέχεια. Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσικές που επέλεξε η συντακτική ομάδα του Presspop.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon