Παιχνίδια με το φώς και την γυναικεία φύση με το φακό της Virginia Galvez

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το πάθος στη ζωή της Virginia Gálvez είναι το φώς και η φωτογραφία. Ζεί στη Νότια Ισπανία, στην ακτή του φωτός, "The Coast of Light" ή "Costa del Luz". Συνηθως οι φωτογραφίες της ειναι αυτοαπεικονίσεις, γιατι είναι ο φωτογράφος και το μοντέλο παράλληλα. Το μοντέλο που είναι πάντα διαθέσιμο. Θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο να είναι τόσο το μοντέλο οσο και η φωτογράφος ταυτόχρονα, όμως το αποτέλεσμα είναι αισθησιακό. Οι φωτογραφίες της έχουν κάτι το ονειρικό και είναι γεμάτες φως. Εξυμνεί το γυναικείο σώμα και την γυναικεία φύση με «ονειρικό ρεαλισμό».

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon