Εκεί που ο χρόνος έχει σταματήσει: Φωτογραφικός περίπατος στην Άνω Πόλη της Πάτρας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Πήραμε την μηχανή ανά χείρας και ξεκινώντας από το τέλος της οδού Κολοκοτρώνη (στην συμβολή με την οδό Γραβιάς) περιηγηθήκαμε στην άνω πόλη της Πάτρας και σε διάφορες συνοικίες που έχουν κρατήσει αναλλοίωτο το χαρακτήρα τους στο πέρασμα των δεκαετιών.

Η παλιά πόλη της Πάτρας που εκτείνεται από το σημείο που ξεκινήσαμε έως τους πρόποδες της Αρόης έχει μια μοναδική αίσθηση και μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας, καθώς στις περισσότερες γειτονιές που την απαρτίζουν ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε μια άλλη εποχή.

Φωτογραφίες: Παντελής "Ted" Νικολακόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon