Watchlist: Ταινίες για ένα καλοκαιρινό βράδυ - Μέρος 2ο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Les Petits Mouchoirs (2010) 

Κάθε χρόνο, ο Μαξ (Francois Cluzet), ένας επιτυχημένος ιδιοκτήτης εστιατορίου, και η σύζυγός του Veronique προσκαλούν μια χαρούμενη παρέα φίλων στο όμορφο εξοχικό τους σπίτι δίπλα στη θάλασσα, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του φίλου τους Antoine (Laurent Lafitte) και να ξεκινήσουν έτσι τις διακοπές τους. Όμως φέτος, προτού εγκαταλείψουν το Παρίσι, ο φίλος τους Ludo (Jean Dujardin) τραυματίζεται σε ένα ατύχημα, γεγονός που οδηγεί σε μια αλυσίδα αντιδράσεων και συναισθηματικών εκρήξεων. Οι διακοπές αυτές ωθούν τον καθένα από την παρέα να ανακαλύψει τι τον ενοχλεί και τι τον αναστατώνει. Είναι καιρός πλέον να 'πέσουν οι μάσκες' και να ειπωθούν αλήθειες.

Imdb

The Double (2013)

Ο Simon James είναι ένας τυπικός υπάλληλος γραφείου που εργάζεται σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Το αφεντικό του και οι συνάδελφοι του, τον υποτιμούν συνεχώς, η μητέρα του κάνει παράπονα για όλα και το χειρότερο όλων, η Hannah, η όμορφη βοηθός στο τμήμα φωτοαντίγραφων τον αγνοεί. Όπου και να στραφεί ο Simon βρίσκει μόνο εμπόδια και η ζωή του φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως βελτίωση. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο με τον ερχομό του καινούριου συναδέλφου του, James Simon. Ο James είναι ολόιδιος εξωτερικά με τον Simon αλλά έχει όλα όσα του λείπουν. Αυτοπεποίθηση, χαρίσματα και ένα μοναδικό ταλέντο στο να σαγηνεύει τις γυναίκες. Αναπόφευκτα ο James θα αρχίσει να παίρνει την ζωή του Simon..

Imdb

Soul Kitchen (2009)

Η κωμωδία του Τούρκου  γεννημένου στη Γερμανία Φατίχ Ακίν έχει έντονο ελληνικό χρώμα, με τον κεντρικό του ήρωα, τον Ζήνο Καζαντζάκη(Αδάμ Μπουσδούκο) να βρίσκεται σε επαγγελματικό αδιέξοδο. Το εστιατόριο που διατηρεί σε υποβαθμισμένη συνοικία στο Αμβούργο πάει από το κακό στο χειρότερο, παραμελημένο και με κίνδυνο οριστικού λουκέτου από τις υγειονομικές υπηρεσίες, η προσωπική του ζωή μπαίνει σε δοκιμασία από την μετάθεση της φίλης του (Ναντίν) στη Σαγκάη, και ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο μικρότερος του αδερφός (Ηλίας) και ταυτόχρονα αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν ιδιόρρυθμο σεφ (Σάιν).

Imdb

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζαφείρας - Γιάννης Πανταζόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon