In The City #14

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Για εμάς η έλευση του Σεπτέμβρη, δυστυχώς, σημαίνει το τέλος των διακοπών και την επιστροφή σε πιο συνηθισμένα πράγματα. Βέβαια πολλά από αυτά, είναι πράγματα που αγαπάμε και με χαρά επιστρέφουμε στη ρουτίνα τους. Εδώ στο presspop η έλευση του Σεπτέμβρη θα μας φέρει αρκετές αλλαγές. Καινούργιοι συνεργάτες, περισσότερα θέματα και μία ραδιοφωνική εκπομπή είναι στα σκαριά. Περισσότερες ανταποκρίσεις από συναυλίες, παραστάσεις και εκδηλώσεις θα μας κρατούν παρέα. Κάθε Δευτέρα βράδυ, στις 12 με 2, η συντακτική ομάδα του presspop θα βρίσκεται στο studio του mojo radio 107.7 και θα επιλέγει, όχι πάντα, νυχτερινές μουσικές. Θα έχουμε περισσότερο κινηματογράφο, κάτι που ήταν επιθυμία μας από την αρχή, στήλες αλλά περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες για πράγματα που θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε. Γενικά θέλουμε να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν, κόντρα σε οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας και μας μιζεριάζει. Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μιζεριάζει κάποιος στις ημέρες μας. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να το βάζουμε κάτω. Εξάλλου γύρω μας υπάρχουν και ένα σωρό πράγματα που μας ενθουσιάζουν και μας κάνουν πιο δυνατούς. Αρκεί να εστιάσουμε σε αυτά και κατευθείαν θα νιώσουμε πιο όμορφα. Κάπως έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με οτιδήποτε μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και θα σας το παρουσιάζουμε μέσα από το presspop.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon