Playlist: Μουσική για ηλεκτρονικά τάκλιν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Aπό τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του Fifa οι κατασκευαστές έδιναν μεγάλη προσοχή στην επιλογή της λίστας των τραγουδιών που θα συνοδεύει τις άπειρες ώρες που καταναλώνουμε εδώ και μια εικοσαετία σχεδόν παίζοντας το διάσημο ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι. Από το 1998 το soundtrack μεγαλώνει συνεχώς και εξελίσσεται περιλαμβάνοντας καλλιτέχνες και μπάντες όπως τους Foals, Caribou, Jagwar Ma, Oasis, Morrissey, Lcd Soundsystem και πολλούς άλλους.

* Από τα πιο αγαπημένα μας intro videos παραμένει του Fifa 1999 με το Rockafeller Skank να πλαισιώνει τον διάσημο πανηγυρισμό του Bebeto από τον αγώνα της εθνικής Βραζιλίας εναντίον της Ολλανδίας στο μουντιάλ του 1994.

 

Listen:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon