Watchlist: The Rover

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στο κοντινό μέλλον και ενώ η οικονομία έχει καταρρεύσει συναντάμε έναν εμφανώς καταβεβλημένο και μοναχικό περιπλανητή που μοιάζει να μην έχει κανέναν σκοπό. Μέχρι βέβαια που κάποιοι του κλέβουν το αυτοκίνητο του, όχι δεν είναι μάρκας Rover αλλά σίγουρα είναι κάτι πολύ σημαντικό και πολύτιμο για αυτόν. Ξεκινάει να τους καταδιώκει και στην πορεία συναντά και αιχμαλωτίζει ένα απο τα μέλη της συμμορίας, μαθαίνοντας πολλά για αυτούς αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό. Αργό αλλά με ρυθμό κλιμάκωσης και νεύρο στα πρόσωπα και στα τοπία δημιουργεί έντονα συναισθήματα μέχρι το τέλος.

Όλα αυτά συντελούν σε μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη από την Αυστραλία, ένα road movie ιδιαίτερα βαθύ σε νόημα. Aυτά για τους επίδοξους fans που περιμένουν κάποιου είδους Mad Max...που ήταν εξαιρετικό σε μια άλλη post-apocalyptic Αυστραλία, εδώ τώρα είναι κάτι άλλο χωρίς βέβαια να λείπει το αίμα και η βία. Η ερμηνεία του Robert Pattinson σαν του καταπιεσμένου σχεδόν αυτιστικού αδερφού αλλά και η χημεία και ο περίεργος δεσμος που αναπτύσει με τον συμπρωταγωνιστή Guy Pearce θα συζητηθούν.

Aξιόλογη αναφορά σκηνοθέτη: Animal Kingdom

Κωνσταντίνος Σταράκης 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon