Φινάλε αλά Marc Jacobs

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη έκλεισε με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, με την επιστροφή στη φύση. Ο Marc Jacobs μας έδωσε στυλάτες λύσεις για να αποδράσουμε από τους ρυθμούς της πόλης και εμείς δεν έχουμε παρά να τις εκμεταλλευτούμε. Χακί, cargo τσέπες και φαρδιές γραμμές δώσαν το στίγμα σε ένα καταπληκτικό φινάλε, με κορίτσια χωρίς ίχνος make up που περπατούσαν γύρω από ένα ροζ σπίτι στο λιβάδι, υπό τους ήχους πουλιών. Ολοκληρωτικά το στυλ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και στρατιωτικό, μια το χακί, μια τα cargo φορέματα εύκολα δημιουργείται παρεξήγηση, όμως το σκηνικό σε προδιαθέτει. Τώρα μένει να δούμε πως θα φορεθούν από τα πιο στυλάτα κορίτσια της μόδας, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon