Όταν η Vivienne Westwood παίρνει θέση

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Όταν το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο απέχει μόνο δυο μέρες και η Vivienne Westwood παρουσιάζει μια συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2015 γεμάτη με καρό, με καρφίτσες του “YES” σε γαλάζιο φόντο (το σήμα της εξτρατίας υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Σκωτίας) και με soundtrack το “God save the Queen” των Sex Pistols, τότε ξέρουμε με σιγουριά την θέση της πάνω στο πιο συζητημένο θέμα των ημερών. Η γηραιά κυρία της βρετανικής μόδας κάνει μαθήματα ανωτερότητας και πολιτικής, σε μια χώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε ότι ήθελε και όλα αυτά τα επιτυγχάνει στην φλέβα της Αγγλίας, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Πέρα όμως από το πολιτικό της υπόθεσης, οφείλω να ομολογήσω πως έχουμε μπροστά μας μια από τις πιο όμορφες συλλογές της σχεδιάστριας των τελευταίων ετών, και εύχομαι αυτό να οφείλεται στην βοήθεια της εγγονής της Cora Corre, γιατί αν είναι όντως έτσι έχουμε μπροστά μας ένα νέο σχεδιαστικό φαινόμενο. Μόνο ο καιρός θα δείξει.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon