Απανταχού nerds του κόσμου, ενωθείτε!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μπήκε το φθινόπωρο για τα καλά και το "τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα" που λέει και το γνωστό άσμα, το ξέρεις; Φυσικά και το ξέρεις. Έτσι, λοιπόν, σαν άλλο new year resolution, κοιτάζεις το πρόγραμμά σου (σε κοιτάζει κι αυτό) και υπόσχεσαι να το τηρήσεις αυτή τη φορά. Θέλεις να ψάξεις για δουλειά, να μετακομίσεις, να κόψεις το κάπνισμα, να πας γυμναστήριο (κι αυτή τη φορά να περάσεις την πόρτα), να κάνεις καλύτερη εξάσκηση στις ατάκες σου για να ρίχνεις τις κορασίδες ή τελοσπάντων ο,τιδήποτε νέο μαζί με τις παλιές σου συνήθειες, σε μια τάξη όμως. Όλα όμορφα κι ωραία. Έλα όμως που στις συνήθειές σου περιλαμβάνονται και οι σειρές- προσέχεις, χρησιμοποιώ πληθυντικό- και σαν σωστό TV series junkie, τσεκάρεις καθημερινά τα νέα γύρω απ' τον εθισμό σου. Πώς αντιδράς λοιπόν όταν βλέπεις ότι φέτος θα προβάλλονται τέσσερις (!) μεταφορές κόμικ στην τηλεόραση; Βάζεις στην άκρη το πρόγραμμα, ξεχνάς γυμναστήρια και νέα ξεκινήματα -λες ότι δεν ήταν ποτέ για σένα ούτως ή άλλως, μια ζωή σπασικλάκι σε ανέβαζαν, φλώρο σε κατέβαζαν- και κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα... Όσο για σένα που ακόμη αμφιβάλλεις, μια ματιά στα παρακάτω trailers θα σε πείσει να συμφιλιωθείς και συ με το nerd που κρύβεις μέσα σου!
Stasa

Arrow

 

The Flash

 

Gotham

 

Constantine

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon