"Πυρηνική Οικογένεια" από την θεατρική ομάδα Cheek Bones στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μια παράσταση που ακροβατεί στα όρια της performance και ακολουθεί την καθημερινότητα μιας ασύμβατης οικογένειας αποκλεισμένης από τον έξω κόσμο. Καθετί που σε μας φαντάζει βρώμικο, μηχανικό, περιοριστικό γι’ αυτούς είναι η ευτυχία της κάθε τους μέρας. Ώσπου μια από αυτές τις μέρες εισβάλει στη ζωή τους το «όμορφο» για να διαταράξει κάθε ηρεμία. Μπορεί να αφομοιωθεί ή πρέπει να εξολοθρευτεί; Η ζωή πώς συνεχίζεται μετά από αυτό;

Η παράσταση (work in progress) έχει διακριθεί ήδη στο 1ο και 2ο Site Specific Festival στο Βυρσοδεψείο, καθώς επίσης και στο 1ο Handmade and Recycled Festival στο Fabrica Athens. Έχει παρουσιαστεί ολοκληρωμένη για πρώτη φορά στο Bob Theatre Festival 2014 στο Bios.

Σκηνοθεσία/Ερμηνεία: Στέφανος Αχιλλέως, Εύη Δόβελου, Αγγέλικα Σταυροπούλου
Φιλική συμμετοχή: Νόρα Δημοπούλου
Επιμέλεια Κίνησης: Τάσος Καραχάλιος, Έλενα Σταυροπούλου
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Καραδοσίδης

«Πυρηνική Οικογένεια», από την θεατρική ομάδα  Cheek Bones
στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα) 
13, 14, 15 Οκτωβρίου στις 21:30

Εισιτήρια: 10€ και 8€ (μειωμένο)
Διάρκεια: 60’

Παράλληλα συνεχίζονται οι παραστάσεις:                                                                

«Μπλάνκο», Κωνσταντίνου Μάγνη σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Τσαρδάκα. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30 Κυριακή στις 20.30

«Πήτερ Μπαμ - funny magic show», με τον Τάκη ΤσίτσαΚάθε Κυριακή στις 12:00

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037
www.act-theater.gr
*Η αίθουσα του θεάτρου act κλιματίζεται.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon