"Ολόγυρα Ολότελα Ολόιδιοι" των Θ. Κανδηλιώτη-Κ.Τσατσαράγκου στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μετά την μεγάλη επιτυχία του «Χρυσού Τρίφτη και του Σεφ-Φέρρη» η παιδική σκηνή του θεάτρου act, συνεχίζοντας να προτείνει πολύ διασκεδαστικές παραστάσεις για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια, επανέρχεται με ένα σοβαρά αστείο θεατρικό παραμύθι γραμμένο από το συγγραφικό δίδυμο των Κανδηλιώτη – Τσατσαράγκου.

Το θεατρικό έργο «Ολόγυρα Ολότελα Ολόιδιοι», εστιάζοντας με χιούμορ και εξυπνάδα στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού (bullying) μιλάει για την απίστευτη ιστορία που ζει, κατά τη διάρκεια των γενεθλίων του, ένας ταλαιπωρημένος —από ξάδελφο και συμμαθητές— παχουλός μπόμπιρας.  Κάνει μια ευχή που θα τον γλιτώσει από το ελάττωμά του και από τα πειράγματα: «Μακάρι να ήμασταν όλοι οι άνθρωποι ίδιοι!». Η ευχή, όπως συμβαίνει στα παραμύθια, πιάνει, και, τότε, τα ευτράπελα και τα άκρως κωμικά προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει η διαφορετικότητα, η αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμός στη ζωή και στην κοινωνία.

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 12.00 και θα παίζονται κάθε Κυριακή.

Γενική είσοδος 5€.

ΚΕΙΜΕΝΟ: Θεόδωρος Κανδηλιώτης – Κατερίνα Τσατσαράγκου 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θεόδωρος Κανδηλιώτης 

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ/ΣΚΗΝΙΚΑ: Ντούλη Δημητροπούλου

ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιώργος Αναστασόπουλος 

ΚΙΝΗΣΗ: Έφη Παναγιωτοπούλου

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Sue Lavina

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Όλγα Σωτηροπούλου

Με τους: Τάκη Τσίτσα, Θεόδωρο Κανδηλιώτη, Δημοσθένη Χριστόπουλο, Σοφία Νικολετάκη

από 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12.00
στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου)
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037
www.act-theater.gr

*Η αίθουσα του θεάτρου act κλιματίζεται.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon