Ερασιτεχνική Σκηνή στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act, σε συνεργασία με την ηθοποιό Γεωργία Ηλιοπούλου, συστήνει ερασιτεχνική σκηνή και ξεκινά μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού για αρχάριους και ερασιτέχνες ηθοποιούς.

Σκοπός μας είναι μέσα από τα μαθήματα και την σταδιακή γνωριμία με την υποκριτική τέχνη να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε και να δουλέψουμε τα εκφραστικά μας μέσα και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα θέλει να μαγευτεί και να μαγέψει, να ονειρευτεί και να παίξει μέσα από τους αυτοσχεδιασμούς και τις τεχνικές, μέσα από τον υπέροχο κόσμο του θεάτρου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τα μέλη της ομάδας θα έρθουν σε επαφή με πολλούς επαγγελματίες του χώρου, διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ, στόχος των συναντήσεων, ανάλογα και με τη σύνθεση της ομάδας, θα είναι το ανέβασμα παράστασης στο χώρο του act μέσα το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Πρώτη συνάντηση Τετάρτη 22 Οκτώβρη 17.00 – 20.00

Πληροφορίες: 6944379220

Γεωργία Ηλιόπουλου – Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1978 στην Πάτρα και αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή «Αρχή», το 2004. Μετά την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο, στο έργο «Το πιστοποιητικό» στο «Από Μηχανής Θέατρο», επέστρεψε στην Πάτρα και έπαιξε σε παραστάσεις όπως: «Κλυταιμνήστρα στον Άδη», «Υπόθεσις 69», «Ο θάνατος του εμποράκου», «Τα δύο μαγικά παραμύθια», «Παραμύθια να τα φας στο πιάτο», «Το φιλί ανάποδα», «Ο Χρυσός Τρίφτης και ο Σεφ-Φέρρης». Είναι υπεύθυνη ερασιτεχνικών ομάδων από το 2009 με τις οποίες έχει  ανεβάσει πέντε θεατρικές παραστάσεις σε διάφορους θεατρικούς χώρους.

Ερασιτεχνική Σκηνή με την ηθοποιό Γεωργία Ηλιοπούλου 
στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου)
Τετάρτη 22 Οκτώβρη 17.00 – 20.00
www.act-theater.gr

*Η αίθουσα του θεάτρου act κλιματίζεται.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon