Όρθιοι στο act: Μια βραδιά καθαρού stand-up comedy

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act, έχοντας μεγάλη αδυναμία στο stand-up comedy και πιστεύοντας οτι ο φυσικός του χώρος είναι η σκηνή του θεάτρου, παρουσιάζει μια καθαρόαιμη παράσταση stand-up comedy με τους Σωτήρη Κόρδα, Ηλία Φουντούλη, Στάθη Γιαννακόπουλο, και guest εμφανίσεις από τους Μανιό και Γιώργο Παπανικολάου. Παρουσιάζει ο Ανδρέας Χάσκαρης.

Πρόκειται για την τέταρτη παράσταση stand-up που παρουσιάζει το act, μετά τις sold-out εμφανίσεις του Λάμπρου Φισφή και του Δημήτρη Δημόπουλου τις προηγούμενες σεζόν, οι οποίοι χάρισαν μεγάλες στιγμές ξεκαρδίσματος και έριξαν ατάκες που συζητιόνταν για μέρες. 

Μια τέτοια βραδιά γέλιου θα είναι και το Σάββατο:

Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 6€
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037
www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon