"Ο κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό κουτί των Ήχων" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Άγγελο Αγγέλου στην παιδική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό κουτί των Ήχων». Η καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, γνωστή για τις πρωτότυπες, ποιοτικές παραστάσεις της για παιδιά, έπειτα από μια σειρά sold out εμφανίσεων στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, ο ήρωας που τόσο αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, φτιάχνει τις βαλίτσες του και ξεκινά τη χειμερινή περιοδεία του στην Ελλάδα, με πρώτη στάση στην Πάτρα και το θέατρο act!

Οι βραβευμένοι με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη παρουσιάζουν ένα έργο διαφορετικό από τα άλλα που συνδυάζει θεατρική αφήγηση με υπέροχες μουσικές, ήχους και διάδραση με τα παιδιά, χαρίζοντας ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«Ο κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό κουτί των Ήχων» είναι μια ευρηματική εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση που μαθαίνει στα παιδιά να αναγνωρίζουν ήχους και διαφορετικά μουσικά ηχοχρώματα και τα ωθεί να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από αυτούς. Το χιούμορ, η έντονη περιπέτεια και οι προηχογραφημένοι ήχοι διασκεδάζουν, αλλά χρησιμοποιούνται και ως εκπαιδευτικά εργαλεία, υποστηρίζοντας έτσι τη δουλειά του εκπαιδευτικού. Τα παιδιά εντυπωσιάζονται από αυτήν τη μαγική παράσταση και συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενεργά, αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο Κιχ πώς να μαγέψει τελικά τον φοβερό Μουσικόδοντα!

Οι δημιουργοί του έργου είναι ήδη αγαπητοί στα παιδιά μέσα από τα τραγούδια του παιδικού τους δίσκου «Ο Κόσμος Ανάποδα», τα βιβλία τους και τις πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις που έχουν ανέβει στους δημοφιλέστερους χώρους της Αθήνας (Μέγαρο Μουσικής, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κ.ά.)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ηθοποιοί: Λευτέρης Ελευθερίου, Άγγελος Αγγέλου

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη

Σκηνοθεσία: Ομάδα Κοπέρνικος
Σκηνικά - Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Επιμέλεια μουσικής - Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου

Αφίσα παράστασης: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Τρέιλερ παράστασης: Χρήστος Μασσαλάς
Φωτογραφίες:  Γιάννης Σταθόπουλος 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 18.30 στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)
Τιμές εισιτηρίων: 8€
Διάρκεια1 ώρα
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037
www.act-theater.gr

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon