Ο Κυριάκος Ασημακόπουλος στο ΠΟΠ ΧΟΡΝ

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Με τον Κυριάκο Ασημακόπουλο είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία, λίγο καιρό πριν. Από τις 28 Δεκεμβρίου μέχρι τις 18 Ιανουαρίου έργα του θα φιλοξενούνται στο ΠΟΠ ΧΟΡΝ, στη Κολοκοτρώνη 65. Ο Κυριάκος Ασημακόπουλος είναι ένας νέος δημιουργός με μοντέρνα αισθητική και φρέσκες ιδέες. Τα έργα του διακατέχονται από τον αυθορμητισμό ενός αυτοδίδακτου καλλιτέχνη και περιέχουν συχνά και τον κοινωνικό σχολιασμό του δημιουργού τους. H χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα του ΠΟΠ ΧΟΡΝ ταιριάζει ιδανικά με τις δημιουργίες του Κυριάκου Ασημακόπουλου και ευνοεί την ουσιαστικότερη επαφή των επισκεπτών με τα έργα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon