Fashion Facts #9

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

H διάσημη κυρία της μόδας Anna Wintour έχει μια σχέση αγάπης με το ίδιο στυλ παπουτσιών εδώ και χρόνια. Πιο συγκεκριμένα το παπούτσι αυτό είναι τα Manolo Blahnik τακούνια στο χρώμα του δέρματος και με 2 λουράκια σταυρωτά στο μπροστά μέρος, τα οποία και φοράει από το 1994. Ο ίδιος ο Blahnik έφτιαξε ένα ξύλινο καλούπι του ποδιού της Anna Wintour για να είναι σίγουρος πως κάθε νέο κομμάτι που της δίνει, για να αντικαταστήσει το παλιό της, ταιριάζει τέλεια. Κάθε νέα σεζόν παραγγέλνει 2 ζευγάρια σε διαφορετικό τόνο του nude χρώματος, για να έχει εναλλακτική στην περίπτωση που είναι μαυρισμένη. Ελάχιστες είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει στο παπούτσι αυτό με την πάροδο των χρόνων και αυτές αφορούν κυρίως το πάχος στα σταυρωτά λουράκια, αναλόγως με την τάση της εποχής ή το ύψος του τακουνιού.

Αλλά τα παπούτσια δεν είναι η μόνη εμμονή που έχει στο στυλ της η Anna Wintour. Τα μαλλιά της είναι ακόμη ένα στοιχείο της εμφάνισης της που μένει το ίδιο και απαράλαχτο, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια. Το πρώτο καρέ της σιδηράς κυρίας της μόδας κόπηκε όταν ήταν 15 ετών και από τότε έχει κάνει ελάχιστες αλλαγές στο χτένισμά της που αφορούν κυρίως το μήκος. Φαίνεται πως η Anna Wintour ξέρει ακριβώς τι της αρέσει και δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμμένει σε αυτό όσα χρόνια κι αν περάσουν.

          

          

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon