House Of Cards Season 3: O Frank Underwood επιστρέφει πιο αδίστακτος από ποτέ

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Για το House Of Cards και τα επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας τα λέμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή όταν και αναμένεται η κυκλοφορία αυτούσιας της νέας σεζόν από την πρωτοποριακή πλατφόρμα του Netflix. Κάθε χρόνο φυσικά μένουμε άναυδοι από τον αδίστακτο χαρακτήρα που υποδύεται ο (τεράστιος) Kevin Spacey και την πορεία επι πτωμάτων που διανύει για να φτάσει στην κορυφή.

Αυτό ήταν και το διακήδευμα στους πρώτους δυο κύκλους της σειράς το να αποκτήσει δηλαδή ο Frank Underwood, υποστηριζόμενος από την εξίσου φιλόδοξη γυναίκα του Claire, την απόλυτη πολιτική εξουσία του προέδρου των ΗΠΑ και να καταφέρει να εξαφανίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο του στο δρόμο για το οβάλ γραφείο.

Ο στόχος επετεύχθει οπότε στην τρίτη σεζόν, που αναμένεται στις 27 Φεβρουαρίου, το στοίχημα πλέον αφορά την διατήρηση αυτής της εξουσίας με κάθε κόστος. O τίτλος που συνόδευσε την δημοσίευση του τρέιλερ από την εταιρεία παραγωγής στο facebook είναι χαρακτηριστικός: "There's no turning back".

Απολαύστε τις πρώτες σκηνές από ένα κύκλο που αναμένεται να μας καθηλώσει και πάλι:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon