"Imagine the city: Patras+" στον πολυχώρο Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στην έκθεση «Φαντάσου την πόλη: Πάτρα» που θα φιλοξενήσει ο πολυχώρος Συνδετήρας θα παρουσιαστεί μέρος των προτάσεων που συμμετείχαν στα πλαίσια της έκθεσης «Φαντάσου την πόλη: Πάτρα 2014» και πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 11 Οκτωβρίου 2014 στην Αγορά Αργύρη. Πρόκειται για προτάσεις πολεοδομικής, αρχιτεκτονικής και εικαστικής παρέμβασης που αφορούν την πόλη, και πιο συγκεκριμένα την παράκτια ζώνη της Πάτρας. Το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια εικόνα των επεμβάσεων και βελτιώσεων που μπορούν να γίνουν στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας προκειμένου να έχει άποψη, να συζητήσει και να ζητήσει, να αντιληφθεί τις δυνατότητες βελτίωσης του αστικού τοπίου και να οραματιστεί την πόλη του.

Εγκαίνια έκθεσης
Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 στις 18:00
Συνδετήρας, Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα
Είσοδος Ελεύθερη

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon