Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός από την Ομάδα Think Act Be

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Καλλιτεχνική Ομάδα Think – Act – Be, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό & Φιλοσοφικό Οργανισμό Νέα Ακρόπολη Πάτρας διοργανώνουν τον 4ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ στη πόλη της Πάτρας με τίτλο «Think – Act – Be, η Φιλοσοφία στην Πράξη».

Όσοι θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό καλούνται να εκφράσουν την έννοια της Φιλοσοφίας στην Πράξη, μέσω:

    1. Φωτογραφίας

    2. Video

    3. Σκίτσου

Ο διαγωνισμός έχει θέμα την Φιλοσοφία στην πράξη, δηλαδή πώς ο καθένας μας εφαρμόζει αξίες όπως: η ευγένεια, η ισότητα, η γενναιοδωρία, ο αλτρουισμός κλπ στην καθημερινή του ζωή. Οι νέοι που θα λάβουν μέρος καλούνται να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους και να τραβήξουν μία φωτογραφία, να φτιάξουν ένα βίντεο, ή να ζωγραφίσουν ένα σκίτσο.

Οι δηλώσεις για το διαγωνισμό θα λάβουν μέρος από τις 12 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2015.  Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν Σεμινάρια Εκμάθησης Τεχνών από καταξιωμένους επαγγελματίες της Πάτρας. Ο νικητής του Video θα κερδίσει Σεμινάριο Γραφιστικής στο Εργαστήριο Ελεύθερων Σπουδών Cariera, Ο νικητής στη φωτογραφία θα κερδίσει 6μηνο σεμινάριο φωτογραφίας με το φωτογράφο Χρήστο Κοσμά, και ο νικητής στο σκίτσο θα κερδίσει μαθήματα ζωγραφικής στο Ελληνικό Κέντρο Εικαστικής Ανάπτυξης με το ζωγράφο Νίκο Νικολάου.

Ο διαγωνισμός έχει  ως σκοπό την προώθηση και την καλλιέργεια της δημιουργικότητας & του πολιτισμού.

Θα έχουμε την τιμή η προβολή των video των διαγωνιζομένων μας να λάβει χώρα στο καφέ ΝΕΟΝ στην Τρ. Ναυάρχων 42, ενώ το σκίτσο και τις φωτογραφίες θα φιλοξενήσει ο ΗΧΟΤΟΠΟΣ. (Αράτου 14Α).

Η απονομή των βραβείων θα λάβει χώρα τέλος Μαρτίου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.:  6944 751079 και στη σελίδα: Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός Think Act Be στο Facebook.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon