Fashion Facts #14

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στις 2 Φεβρουαρίου του 1978, ένας πατέρας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που του δίνει οδηγίες για να παραδόσει $100.000 σε μετρητά, στο lobby ενός ξενοδοχείου με σκοπό να σώσει την 11χρονη κόρη του Marci, που είχε πέσει θύμα απαγωγής. Ο άντρας κάνει ακριβώς ό,τι του είπαν και 9 ώρες αργότερα η κόρη του απελευθερώνεται από τους απαγωγείς της σώα. 

Το περιστατικό αυτό σημάδεψε τον πατέρα, γνωστό σε εμάς ως Calvin Klein, και από τότε και έπειτα, σταματάει την χρήση κοκαΐνης και τα ξέφρενα βράδια στο Studio 54 και κάνει στροφή αρχίζοντας την δημιουργία τζιν και αντρικών εσωρούχων.

Η Marci Klein απήχθει στο δρόμο για το σχολείο της από την 23χρονη baby sitter της Paule Ransay και τον 19χρονο αδερφό της Ransay. Η Marci πέρασε τις ώρες της αιχμαλωσίας της κάνοντας τα μαθήματα για το σχολείο της, έβλεπε τηλεόραση, με τα χέρια και τα πόδια της ελαφριά δεμένα. Οι απαγωγείς δικαιολογήθηκαν λέγοντας πως ο Calvin Klein, θα μπορούσε να πληρώσει το ελάχιστο για αυτόν ποσό χωρίς να καλέσει την αστυνομία. Και όμως κάλεσε την αστυνομία και το τηλεφώνημα εντοπίστηκε ατο διαμέρισμα του Ransay. Μετά από αυτο το τρομακτικό περιστατικό ο Calvin Klein από πεινασμένος για δημοσιότητα έγινε ερημίτης.

                           

                   

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon