Fashion Facts #15

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Kατά την διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης την δεκαετία του ’20, ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που τα αξεσουάρ έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα αντρών και γυναικών. Τα ελεύθερα "αλκοολικά" πνεύματα με αγάπη στο ποτό, έβρισκαν διάφορους ευφάνταστους τρόπους να κρύβουν φλασκιά μέσα στα αξεσουάρ τους.

Ενώ μερικές γυναίκες της εποχής έκρυβαν τα φλασκιά τους στις καλτσοδέτες τους, άλλοι τα καταχώνιαζαν σε αρκουδάκια με αποσπώμενα κεφάλια και άλλοι με ακόμη μεγαλύτερη φαντασία και πιο εξοπλισμένοι, κουβαλούσαν βιβλία με αποσπώμενες άκρες που δημιουργούσαν συναρμολογούμενα ποτήρια, ώστε να μπορούν να πιούν με αξιοπρέπεια το παράνομο ποτό τους.

             

                                  

                          

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon