Σεμινάριο storytelling με τους Κώστα Γάκη, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνο Μπιμπή στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει τους αγαπημένους Κώστα Γάκη, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνο Μπιμπή - δηλαδή την ομάδα «Ιδέα», που αγάπησε η Πάτρα μέσα από την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο» - σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό σεμινάριο δίνοντας τη σπάνια ευκαιρία σε ηθοποιούς, χορευτές, μουσικούς, θεατρολόγους, εκπαιδευτικούς, μέλη ερασιτεχνικών ομάδων, φοιτητές και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο να δουλέψουν για περίπου μία εβδομάδα μαζί τους. 

Στο σεμινάριο αυτό η ομάδα «Ιδέα» θα μοιραστεί χρήσιμες ασκήσεις, ζεστάματα και θεατρικά παιχνίδια που βοηθούν στην απελευθέρωση των εκφραστικών μέσων και ενισχύουν την ομαδικότητα, τον αυθορμητισμό και την αβίαστη συμμετοχή. 
Θα διερευνηθεί με τρόπο παιγνιώδη και αυθόρμητο η δυνατότητα να μετεξελιχθούν κείμενα, ιστορίες, αφηγήσεις, όνειρα, μύθοι και τραγούδια σε θεατρική δράση σύμφωνα με τις αρχές του σωματικού θεάτρου.

Ο Κώστας Γάκης έχει γράψει μουσική για τις παραστάσεις "Φι" (σκηνοθεσία Αργύρη Ξάφη), "Κατσαρίσα", "Ακούς τη γιορτή;", "Το βέλος που δεν πληγώνει", "Μια νύχτα του Φλεβάρη" (σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου), "Norway Today" (σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, Θέατρο Αμόρε 2005), "Wanna be purple" (παράσταση χορού του χορογράφου Νίκου Λαγουσάκου, Θέατρο S.N.D.O, στο Άμστερνταμ 2001). Έχει συμπράξει ως σολίστ (κλασική κιθάρα) με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κι έχει συνεργαστεί με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Ηλιούπολης (κλαρινέτο), τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Αθήνας (κλασική κιθάρα) και την Ορχήστρα Νυκτών Έγχορδων "Άττικα" (κλασική κιθάρα, μαντολίνο)

Τιμήθηκε με το βραβείο "Δημήτρης Χορν"για την ερμηνεία του στην Κατσαρίδα.

Διδάσκει μουσική στη Δραματική Σχολή "Μοντέρνοι Καιροί" και θέατρο στο Πρώτο Ειδικό Λύκειο Αθήνας.

Η Αθηνά Μουστάκα είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου στο τμήμα επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού αλλά και της δραματικής σχολής  «Νεοελληνικό θέατρο του Γιώργου Αρμένη». Έχει κάνει σπουδές μπαλέτου, σεμινάρια και είναι γνώστης της νοηματικής γλώσσας

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής είναι πτυχιούχος της  δραματικής σχολής του «Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν» συμμετείχε επίσης για τέσσερα συνεχή χρόνια στο σεμινάριο υποκριτικής βασισμένο στο «Σύστημα» του Stanislavski και τη «Μέθοδο» του Actors Studio με τον Ανδρέα Μανωλικάκη,  προέδρο του τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών του Actors Studio MFA (Master of Fine Arts) στο Pace University της Νέας Υόρκης και στο σεμινάριο υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού με τον Βασίλη Ανδρέου πάνω στις ψυχοσωματικές δράσεις και στην τεχνική του μονολόγου.

Το σεμινάριο «Η περιπέτεια ανάμεσα στην κίνηση και το κείμενο» θα έχει διάρκεια 25 ώρες.

Ξεκινάει την Τρίτη 9 Ιούνιου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 13 Ιουνίου. Ώρες: Τρίτη έως Σάββατο 17.00 – 22.00. 

Την τελευταία μέρα θα γίνουν παρουσιάσεις από τους συμμετέχοντες και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από το θέατρο act και την ομάδα «Ιδέα». 

Κόστος συμμετοχής 125 ευρώ. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Πληροφορίες – Εγγραφές
: 6936122261 (Τηλέμαχος Τσαρδάκας) και με inbox στη σελίδα μας.

«Η περιπέτεια ανάμεσα στην κίνηση και το κείμενο» 
Σεμινάριο storytelling από την ομάδα «Ιδέα» 
με τους Κώστα Γάκη, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνο Μπιμπή
9 έως 13 Ιουνίου στο θέατρο act.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon