"VODKA ΜΟΛΟΤΩΦ" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 21.15, το Θεατρικό Εργαστήρι  Αιγείρας, παρουσιάζει στο θέατρο act στην Πάτρα το έργο του Neil Simon  VODKA ΜΟΛΟΤΩΦ.

…μια βόλτα στα μυαλά εκείνων που αγάπησαν τους απλούς ανθρώπους, που τους συν-χώρεσαν…..μια ρώσικη μπάμπουσκα με αμερικάνικη ματιά

…ο συγγραφέας Τσέχωφ "ξεμπλοκάρει" τον συγγραφέα Simon ο οποίος με τη σειρά του τον εγκλωβίζει σε μια αφήγηση…η συγγραφή ενός θεατρικού έργου μπορεί να μοιάζει εύκολη αλλά η αφυδάτωση των χαρακτήρων στο χαρτί χωρίς να χάνουν πολύτιμη ζωή είναι δύσκολη δουλειά…σίγουρα πιο δύσκολη από εκείνη που τους στήνει πάλι όρθιους στη θεατρική τους διάσταση)

…χρειάζεται μεγάλη αγάπη για την ανθρώπινη ύπαρξη και τον πόνο της για να μπορέσεις να στήσεις το δράμα. Όχι τραγικό. Αλλά με άφθονα κωμικά στοιχεία

…εκεί όπου το φυσικό λειτουργεί παράλογα η εξέγερση εναλλάσσεται  με την υποταγή
ο πόνος αποτελεί διασκέδαση
η συντροφιά συνθλίβεται από τη βαρεμάρα
η ψυχαγωγία γίνεται πνιγμός
η φιλοδοξία φυγή
η διεκδίκηση υστερία
η αθωότητα φιλελεύθερη εκπαίδευση

Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 21.15
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6985802555   

www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon