Fashion Facts #20

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Της Ελισάβετ Φάκου

Μεγαλωμένη στην Αγγλική εξοχή, η Stella McCartney εξέλιξε μεγαλό συναισθηματικό δέσιμο με τα ζώα της εξοχής και με τη φύση, κάτι που την οδήγησε στη δημιουργία μιας μάρκας ρούχων που όχι μόνο δεν χρησιμοποιεί φυσικά δέρματα και γούνες, αλλά χρησιμοποιεί shopping bags από 100% βιοδιασπόμενο υλικό.

Ένα πράγμα όμως που δεν ήταν φαν η χορτοφάγος Stella, ήταν η ανάπηρη σύντροφος του μπαμπά της και γνωστού σκαθαριού Paul McCartney, η Heather Mills. Αυτή την αντιπάθειά της δεν δίστασε να την εξωτερικεύσει στην πρώτη κιόλας συλλογή της το 2007, βάζοντας σαν βασικό κομμάτι στα κοσμήματά της ένα μενταγιόν σε σχήμα ποδιού.

Η Mills είχε χάσει το ένα της πόδι το 1993 έπειτα από σύγκρουση, ενώ ήταν πεζή, με μοτοσικλέτα της αστυνομίας . Ενώ η Stella ποτέ δεν συμπάθησε την Mills, η αντιπάθεια της έγινε μεγαλύτερη κατά το διαζύγιο της Mills με τον Paul McCartney όπου η πρώτη ζήτησε αποζημίωση £125 εκατομμύρια! Τελικά ο McCartney της έδωσε £15.8 εκατομμύρια! Η Stella είχε ήδη πάρει την εκδίκησή της κυκλοφορώντας το ασημένο μενταγιόν των £300 που συμβόλιζε το χαμένο πόδι της Heather.

Κεντρική φωτογραφία: Paul McCartney και Heather Mills

                                                     Paul McCartney και Stella McCartney

                              

                                                    

                                                    

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon