Παιχνίδια για Designers

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μια καινούργια ιστοσελίδα έρχεται να σας συναρπάσει με τα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν ειδικά για designers. Είτε θέλετε να μάθετε, είτε απλά να παίξετε, η ιστοσελίδα Games for designers έχει το κατάλληλο παιχνίδι για εσάς! 

Ο Γάλλος σχεδιαστής Geoffrey Dorne, είναι ο δημιουργός της σελίδας και ιδρυτής του Design & Human. Η σελίδα μετράει μερικές δεκάδες παιχνίδια και συνεχίζει να ανανεώνεται τακτικά. Μπορείτε να βρείτε παιχνίδια που αφορούν γραμματοσειρές, χρώματα, σχεδιασμό λογοτύπων, χρήση εργαλείων του Photoshop και άλλα πολλά. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να «σπαταλήσεις» λίγο από τον χρόνο σου αλλά και να μάθεις καινούργιες πτυχές του design!



(via Games for designers)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon