Sound of the Week | Larry Gus – A Set of Replies

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μία μουσική ιδιοφυία, που καταφέρνει να ακούγεται σαν μια ολόκληρη μπάντα, δεν μπορεί παρά να κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις. Είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μελίδη, διεθνώς γνωστό ως Larry Gus, και την εκλεκτική μουσική αντίληψη που αντικατοπτρίζουν οι μουσικές παραγωγές του. «I Need New Eyes» τιτλοφορείται η νέα δισκογραφική του δουλειά και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου από την DFA Records. Ως τότε, μία γεύση για τον επερχόμενο αυτό δίσκο αποτελεί το single «A Set of Replies». Με κύρια συστατικά τα synths, τον στακάτο ήχο της κιθάρας και τα high pitched φωνητικά δημιουργείται μία έξυπνη και ιδιαίτερη ηλεκτρονική σύνθεση, άκρως εθιστική. Και ενώ για ώρες/μέρες σιγοτραγουδάς το μεταδοτικό ρεφρέν μετά από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, αρχίζεις να σκέφτεσαι αν χρειάζεται ταλέντο  για να γράψει κανείς αυτή τη μουσική. Αν απαιτείται κάποιο μουσικό χάρισμα, γιατί σε αυτή την περίπτωση, ο Larry Gus ξεκάθαρα το έχει.

Ανδριάνα Κουλιέρη – ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον Σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών (Κυριακή 16:00-18:00) http://upfm.upatras.gr/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon