Sound of the Week | Anderson East – Devil In Me

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία, η δημιουργική αναβίωση της soul  μουσικής των ‘60s και ‘70s είναι γεγονός. Πρόκειται για μουσικές που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεις με το ένδοξο μουσικό παρελθόν. Δεν δημιουργήθηκαν για να αλλάξουν τα μουσικά δρώμενα, αντιθέτως, δημιουργήθηκαν για να σου θυμίσουν τις καθηλωτικές soul μελωδίες και να σε κάνουν να τις αγαπήσεις ακόμη περισσότερο. Αυτή τη retro soul πρεσβεύει και ο Anderson East, ο νέος θησαυρός από την Αθήνα της Alabama. Προσθέτοντας τα δικά του μοντέρνα στοιχεία στον ήχο του, κυκλοφόρησε ένα αρκετά εντυπωσιακό ντεμπούτο άλμπουμ με τον τίτλο «Delilah», στο οποίο θα βρεις και το «Devin In Me». Δύσκολα να μην ενθουσιαστείς μαζί του καθώς δεν συναντά κανείς καθημερινά τέτοιες φωνές. Αυτές που είναι ικανές να σε καθηλώσουν, να σου προκαλέσουν τα πιο έντονα συναισθήματα και που ίσως σε κάνουν να πιστέψεις στην ύπαρξη της αληθινής αγάπης. Είναι βράδυ, επιστρέφεις σπίτι, πλέον οι ήχοι της πόλης έχουν σιγήσει και ο μόνος ήχος που ακούγεται είναι αυτός της μουσικής του Anderson East.

Ανδριάνα Κουλιέρη – ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών (Κυριακή 16:00-18:00) http://upfm.upatras.gr/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon