Gucci vs Alive She Died: Μοντέλα χορεύουν υπό τους ήχους του "She’s Lost Control"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Από τότε που ο Alessandro Michele ανέλαβε τα ηνία του οίκου Gucci με χαρά έχουμε δει ένα εντελώς διαφορετικό, αλλά και πολύ αυθεντικό πρόσωπο του οίκου. Αυτή τη φορά πρόκειται για την διαφημιστική καμπάνια της Cruise συλλογής 2016. Μοντέλα χορεύουν ξέφρενα υπό τους electro ήχους του “She’s Lost Control” της ελληνικής μπάντας Alive She Died (κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 1985 σε 300 κασέτες). Φυσικά το πάρτυ πρόκειται για μια 60s’ κατάσταση σε μια villa έξω από την Φλορεντία, σκηνοθετημένο από τον Glen Lunchford. Αν και privé ποιος δεν θα ήθελε να είναι σε αυτό το πάρτυ, με αυτά τα ρούχα και με αυτή την παρέα, χορεύοντας πάνω σε Gucci παπούτσια κουνώντας τις μεταλλικές φούστες και πετώντας στον αέρα τις λουλουδάτες τσάντες, που με τόσο ζήλο παρακολουθούμε στα τελευταία show του οίκου. 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon