Είναι καλό που οι Stone Roses ετοιμάζουν δίσκο;

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι φήμες για κυκλοφορία καινούργιου δίσκου από τους Stone Roses έχουν φουντώσει και η μισή αρθογραφία του Ν.Μ.Ε. είναι αφιερωμένη σε αυτούς. Είμαι από αυτούς που ο πρώτος τους δίσκος μου άλλαξε τη (μουσική) ζωή. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, όμως, δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Από τη μία χαίρομαι που μία από τις αγαπημένες μου μπάντες ever θα έχουν καινούργιο υλικό, είκοσι χρόνια μετά το μάλλον μέτριο ''The Second Coming''. Το άσχημο νέο όμως είν αι ότι ο επερχόμενος δίσκος θα είναι χειρότερος και από το ''The Second Coming''. Και προφανώς δεν είμαι προφήτης για να το προβλέψω αλλά, δυστυχός, ο χρόνος είμαι αμείλικτος για όλους και πάνω απ' όλα για τα pop συγκροτήματα. Οι Stone Roses καθόρισαν μία εποχή, πλέον όμως είμαστε στο 2015. Βλέπω τις καινούργιες φωτογραφίες τους και τα πρόσωπά τους μου θυμίζουν τους Rolling Stones της εποχής του ''Voodoo Lounge''. Προφανώς και οι Stone Roses με τη κυκλοφορία νέου δίσκου επιλέγουν να γίνουν οι Rolling Stones της γενιάς τους και όχι οι Beatles. Δεν τους αρκεί που περιφέρουν συναυλιακά το μύθο τους ή οι προσωπικές προσπάθειες που έκαναν αυτά τα χρόνια και επιχειρούν να δοκιμάσουν καινούργια τραγούδια. Δυστυχώς το Spike Island έγινε πριν από εικοσιπέντε χρόνια και οι τωρινές τους εμφανίσεις δεν θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν νέοι Oasis, Puressence και Bluetones. Παρόλα αυτά θα χαρώ αν ο νέος δίσκος είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Ας θυμηθούμε το τραγούδι που άλλαξε μία γενιά και που οι ίδιοι δεν πρόκειται να ξαναγράψουν κάτι παρεμφερές.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon