Sound of the Week | Thunderbitch – Leather Jacket

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την προηγούμενη εβδομάδα γνωρίσαμε τους The Arcs, το νέο side project του Dan Auerbach ενώ αυτή την εβδομάδα έχει την τιμητική της η Brittany Howard. Η τραγουδίστρια των Alabama Shakes, που έχει ξεχωρίσει για την αισθαντική φωνής της, είναι πλέον μία Thunderbitch. Με τρία μέλη από τους Clear Plastic Masks και δύο από τους Fly Golden Eagle δημιουργήθηκε μία Thunder-μπάντα που ασχολείται με την garage rock, την rock 'n' roll, την punk των 70s και τα μέλη της παρουσιάζονται με ψευδώνυμα: Thunderbitch, Matt Man, B Bone, ThunderMitch, Char Man και A Man. Στο ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους «Thunderbitch», που κυκλοφόρησε στις αρχές του Φθινοπώρου φαίνεται πως οι προθέσεις δεν ήταν να δημιουργηθεί κάτι το διαφορετικό, αλλά σίγουρα κάτι διασκεδαστικό. «Leather Jacket» τραγουδά η Brittany Howard δημιουργώντας έναν ύμνο για την πιο επαναστατική πλευρά της και επιβεβαιώνοντας την πρόταση πως αυτή η γυναίκα μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Έχοντας ένα από τα καλύτερα και αντιπροσωπευτικότερα ονόματα που έχουν δοθεί σε side project, για να τους αγαπήσει κανείς δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο το σύντομο και λακωνικό «Thunderbitch. Rock 'n' Roll. The end». 

Ανδριάνα Κουλιέρη – ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών (Κυριακή 16:00-18:00) http://upfm.upatras.gr/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon