Sound of the Week | The James Hunter Six – (Baby) Hold On

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

H Daptone Records περήφανα παρουσιάζει το single «(Baby) Hold On» αυτή την εβδομάδα και πρόκειται για μουσική που θα ερωτευτείς. Ο βρετανός μουσικός James Hunter και το συγκρότημά του The James Hunter Six, επέστρεψαν στο στούντιο από τον Μάιο και στις αρχές του νέου έτους ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν τη νέα δισκογραφική τους δουλειά. Μετά τις υψηλές θέσεις στα charts, τις απονομές Grammy και την συνεργασία με τον Van Morrison, θα είναι η πρώτη φορά που ο James Hunter θα ανήκει στην οικογένεια της Daptone Records. Το «Minute by Minute» του 2013 καταλαμβάνει μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους δίσκους εκείνης της χρονιάς και σε αυτούς που πρέπει ήδη να έχεις ακούσει. Soul ιστορίες που ζωντανεύουν μέσα από την φωνή του άξιου πρεσβευτή της rhythm and blues μουσικής, που ερμηνεύονται έτσι ακριβώς όπως πρέπει να ερμηνευθούν, που προέρχονται κατευθείαν από την καρδιά και την ψυχή. Κάλλιστα το «(Baby) Hold On», θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνεται σε έναν παλιό δίσκο βινυλίου, από εκείνους που μόλις ανακάλυψες και δεν σταματάς να ακούς.

Ανδριάνα Κουλιέρη – ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών (Κυριακή 16:00-18:00) http://upfm.upatras.gr/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon