Sound of the Week | SomehowArt – Walking Down

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

DLoaw & Co. έχουν αναλάβει με πολύ μεράκι και όρεξη να στηρίξουν την underground μουσική σκηνή και τα καταφέρνουν με έναν μοναδικό τρόπο. Τέσσερις άνθρωποι με έδρα το Βέλγιο και την Ελλάδα, έχοντας επιλεκτικό γούστο στη μουσική, δημιουργούν μουσικές συλλογές που περιλαμβάνουν instrumental hip hop, trip hop και downtempo ακούσματα από καλλιτέχνες που πραγματικά ξεχωρίζουν στα συγκεκριμένα είδη. Στο compilation τους «Secret Garden 2» του 2013 ένας από τους 21 μουσικούς παραγωγούς της συλλογής είναι και ο Έλληνας beatmaker SomehowArt. Το ντεμπούτο solo άλμπουμ του «Flat Reality» κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Melting Records σε μορφή βινυλίου και επιβεβαιώνει τους λόγους που ξεχώρισε αυτός ο μουσικός παραγωγός το 2013. Ανάμεσα στα tracks του δίσκου, το «Walking down», ναι μεν νοσταλγικό αλλά ταυτόχρονα μελωδικό, είναι ένα από αυτά που θα κερδίσουν την προσοχή σου. Οι βροχερές μέρες του φθινοπώρου μπορεί να άργησαν αλλά κατέφθασαν, και αν μη τι άλλο πρέπει να συνοδεύονται από την κατάλληλη μουσική.

Ανδριάνα Κουλιέρη – ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών (Κυριακή 16:00-18:00) http://upfm.upatras.gr/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon