Ακούμε το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο των Daphne and the Fuzz

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Την όμορφη ποπ των Daphne and the Fuzz την πρωτοακούσαμε στην συλλογή INN Pop, που είχε κυκλοφορήσει με αφορμή τις εκατό κυκλοφορίες της Inner Ear Records, με το κομμάτι Doop Doop που είχε συμπεριληφθεί σε αυτήν την εορταστική έκδοση. Από τότε περιμέναμε με ενδιαφέρον να ακούσουμε μια ολοκληρωμένη δουλειά από το project της Δάφνης Λάζου. 

Δύο χρόνια μετά το πρώτο άλμπουμ είναι γεγονός και έρχεται την κατάλληλη στιγμή που μας είχε λείψει ένας pure pop δίσκος από την εγχώρια σκηνή. Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο single από το επερχόμενο ομώνυμο άλμπουμ, με τίτλο Burn Down Your House και μας προιδεάζει για ένα πραγματικά ανεπιτήδευτο ποπ δίσκο:

Κυκλοφορεί σε LP, CD και Digital album στις 18 Μαρτίου και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα της Inner Ear και στη σελίδα στο Bandcamp.

Θυμόμαστε και το Doop Doop:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon