Daphne and the Fuzz live στην Ποικίλη Στοά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

To Σάββατο 26 Μαρτίου η Ποικίλη Στοά φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά στην όμορφη γωνιά της τους Daphne And The Fuzz! Η ξεχωριστή φωνή της Δάφνης Λάζου και η υπέροχη μπάντα της έρχονται να μας παρουσιάσουν το deput album τους που κυκλοφορεί στις 18 Μαρτίου από την Inner Ear Records (εδώ το πρώτο single που ακούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα). Με vintage pop, soul και blues αισθητική θα ταξιδέψουν τη φαντασία μας σε έναν ονειρικό κόσμο όπου οι Beatles και οι Beach Boys ζουν αρμονικά και ηχογραφούν ακόμα σε μπομπινόφωνο!

Μετά το live τις μουσικές επιλογές της βραδιάς θα αναλάβει η συντακτική ομάδα του PressPop.gr.

Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος ελεύθερη
Με την υποστήριξη του PressPop.gr.


Λίγα λόγια για την Daphne and the Fuzz:

Oι Daphne and the Fuzz μας συστήθηκαν με το πρώτο τους single «Doop Doop» που γνώρισε επιτυχία στο ελληνικό ραδιόφωνο και συμπεριλήφθηκε στη συλλογή «Inn Pop». Αυτή την άνοιξη κυκλοφορεί το πρώτο τους album με τίτλο το όνομά τους. H Δάφνη Λάζου θα μπορούσε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αρκούν όμως λίγα λεπτά στο μουσικό της κόσμο για να καταλάβει κανείς πως είναι ξεχωριστή. Τα 10 τραγούδια αυτού του εντυπωσιακού ντεμπούτου τα έγραψε στο διάστημα 2011- 2015 και είναι μόνο η αρχή για να γνωρίσουμε τη νεαρή songwriter με τη χαρισματική φωνή. Vintage pop μελωδίες που φλερτάρουν με τη τη soul και τα blues μέσα από το πρίσμα του «Abbey Road» των Beatles, groovy μπασογραμμές και ονειρικές mellotron ενορχηστρώσεις, συνοδεύονται από στίχους που διηγούνται ιστορίες για τον έρωτα, την ενηλικίωση, τις προσδοκίες και τα μεγάλα όνειρα. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε το 2015 με παραγωγό τον Άλεξ Μπόλπαση. To live rhythm section και η χρήση μπομπινόφωνου σε διάφορες πτυχές της παραγωγής χαρίζουν στο δίσκο έναν ευχάριστα ζεστό ρετρό ήχο.

Κυκλοφορεί στις 18 Μαρτίου σε Βινύλιο, CD και Digital Album από την Inner Ear.

Daphne and The Fuzz 
Daphne Lz – vocals 
Giannis Rallis – guitars, acoustic guitar, steel guitar, backing vocals 
Orestes Benekas – keys, piano 
Vasilis Nissopoulos – bass, percussion, ukulele, backing vocals 
Dimitris Doumouliakas – drums, percussion 

www.inner-ear.gr
www.facebook.com/DaphneAndTheFuzz

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon