Έκθεση ζωγραφικής της Βασιλικής Χαρμπίλα με τίτλο "Ψηφίδες έκφρασης"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Έκθεση ζωγραφικής στον «Παλίσσανδρο»

Έκθεση ζωγραφικής της Βασιλικής Χαρμπίλα με τίτλο «Ψηφίδες έκφρασης» εγκαινιάζεται την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα τέχνης «Παλίσσανδρος» (Ερμού 8, Πάτρα).

Τα έργα της έκθεσης συνθέτουν με ιδιαίτερη τεχνοτροπία το παζλ των στιγμιότυπων της εξέλιξης της φύσης και της δημιουργίας.

Τα δικαιώματα επί των πωλήσεων των έργων θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Απριλίου.

Βιογραφικό σημείωμα

Η Βασιλική (Λίλα) Χαρμπίλα, γέννημα - θρέμμα της Πάτρας, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διδάκτωρ της Θεωρητικής Φυσικής. Έχει εργαστεί στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη, και τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος Φυσικής.

Εξερευνά τα όριά της σε διάφορους τομείς: μιλάει έξι γλώσσες, έχει ασχοληθεί με τη φωτογραφία (με διακρίσεις και βραβεία), τη λογοτεχνία, τη μουσική, την ιστιοπλοΐα, την ορειβασία και φυσικά τη ζωγραφική.

Η ξεχωριστή εικαστική τεχνοτροπία της αποτελεί προϊόν πολυετούς καλλιτεχνικής ωρίμανσης και εξέλιξης.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon