Pavone di Mario: Πουκάμισο όπως το φαντάζεσαι

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Επισκεφθήκαμε τον Μάριο Παγώνη στο κατάστημα του στο κέντρο της Πάτρας, το πρόσωπο πίσω από τα πουκάμισα επί παραγγελία Pavone Di mario, για να μας μιλήσει για τη προσπάθεια του και για πουκάμισα!

 

- Καταρχάς, πως προέκυψε η ιδέα για πουκάμισα επί παραγγελία;

Εδώ και 10 χρόνια περίπου εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση με είδη για ένστολες υπηρεσίες. Με το πέρασμα του χρόνου ένιωσα ότι ήθελα να ξεφύγω από αυτόν τον τομέα που έχει συγκεκριμένα όρια, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα εξελίσσοντας την επιχείριση με την τεχνογνωσία και τις ιδέες που έχω. Με τις γνώσεις μου στο αντικείμενο σαν βάση και το κενό που υπάρχει στη δυτική Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πήρα την απόφαση να προσπαθήσω, δοκιμάζοντας πρώτα από όλα τις δυνατότητες μου για τη δημιουργία μιας νέας startup εταιρίας.

- Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για τη δημιουργία ενός πουκάμισου;

Αρχικά ο ενδιαφερόμενος πρέπει να μας επισκεφθεί στο κατάστημα ή να επικοινωνήσει μαζί μας για να πάμε στον προσωπικό του χώρο. Έπειτα, παίρνουμε τα μέτρα ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε σωματότυπου του πελάτη. Τρίτον προχωράμε στην επιλογή, βάσει δειγμάτων, του υφάσματος και σχεδίου ανάλογα με το πως έχει φανταστεί ο πελάτης το πουκάμισο (κάζουαλ, επίσημο, επαγγελματικό). Αφού έχουμε καταλήξει στα προηγούμενα προχωράμε στην επιλογή των λεπτομερειών, όπως είναι ο τύπος του γιακά, μανσέτας, κουμπιών καθώς και αν θα υπάρχει μονόγραμμα. Όταν το πουκάμισο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο κάνουμε μια πρόβα για τυχόν διορθώσεις και εφόσον είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα προχωράμε στη παράδοση.

- Για ποιο λόγο κάποιος να επιλέξει να ράψει ένα πουκάμισο, από το να αγοράσει οικονομικότερα και πιο γρήγορα ένα έτοιμο;

Κοίτα, στην εποχή που ζούμε και μέσα σε όλο αυτό το οικονομικό χάος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, η δημιουργία ενός πουκάμισου επί παραγγελία θεωρείται ως ένα είδος πολυτελείας. Έχουμε καταφέρει να προσαρμόσουμε τον συνδυασμό ποιότητας-τιμής στις δυνατότητες του καθενός, κάνοντας τη δημιουργία και την απόκτηση ενός χειροποίητου πουκάμισου να μην θεωρείται πλέον κάτι απρόσιτο. Δεν ισχύει πλέον αυτό που μπορεί να λέγαμε κάποτε, “ωραίο, αλλά δεν είναι για μένα”.

Όλους μας ενδιαφέρει η εξωτερική μας εμφάνιση, άσχετα από το ότι δύσκολα το παραδεχόμαστε. Ένα πουκάμισο το οποίο είναι ραμμένο πάνω στα δικά σου θέλω και γούστα, ξέροντας ότι είναι κάτι το μοναδικό και δεν υπάρχει μαζικά αποτελεί επίσης ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τα έτοιμα πουκάμισα ευρείας παραγωγής.

- Πως πιστεύεις ότι ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί να επιβιώσει και να εξελιχθεί σε ένα όχι και τόσο ευνοϊκό οικονομικό περιβάλλον; Ποια χαρακτηριστικά πιστεύεις ότι είναι απαραίτητα για την επιτυχία;

Πρώτο και σημαντικότερο, θεωρώ ότι είναι η αγάπη για αυτό που κάνεις. Αν δε πιστεύεις εσύ πρώτος στην ιδέα σου, είναι σίγουρη η αποτυχία πριν καλά καλά ξεκινήσεις. Ένας ακόμα εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι η τεχνογνωσία που πρέπει να έχεις καθώς και η ύπαρξη ενός πολύ καλού δικτύου συνεργατών, που να ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που θέτεις. Τέλος το αποτέλεσμα και το προϊόν που παραδίνεις. Σκοπός μου είναι μετά από μια συζήτηση με τον πελάτη να υλοποιήσω ακριβώς αυτό που έχει φανταστεί, κάνοντάς τον όταν θα φύγει από το μαγαζί να νιώθει σίγουρος και ικανοποιημένος για την αγορά του.

Facebook page https://www.facebook.com/Pavone-di-Mario-1558030841177450/info/?tab=page_info

Kατάστημα Κανακάρη 75

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon