Το Game of Thrones επιστρέφει και ανατρέπει!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Της Ντιάνας Μπάρλου

Με την 6η σεζόν να απέχει μόλις λίγες μέρες και το νέο τρέιλερ να μας προϊδεάζει για καινούργιες εξελίξεις, ας αναφέρθουμε στην σειρά, η οποία κατάφερε να γίνει παγκόσμια επιτυχία και αυτή δεν είναι άλλη από το Game of Thrones.

Έξι χρόνια τώρα έχει αποκτήσει αμέτρητους fans, θετικές κριτικές, αλλά και αμέτρητες βραβεύσεις. Κάθε επεισόδιο φέρνει αδιαμφησβήτητα την ανατροπή δημιουργώντας σε ολόκληρο το κοινό της ένα κράμα συναισθημάτων, κάνοντας το να αγωνιά για την απρόβλεπτη, όπως έχουμε συνειδητοποιήσει, συνέχεια.

Πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή, ο κάθε κύκλος της οποίας  αποτελείται από 10 επεισόδια.Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής είναι ότι κανείς ήρωας, πρωταγωνιστής ή μή, δεν είναι ασφαλής. Η μάχη για τα 7 Βασίλεια εξακολουθεί να υφίσταται, με το θεατή να  αγνοεί ακόμα ποιοι είναι οι παγωμένοι ζωντανοί-νεκροί και ποιος ο ρόλος τους.

(Ακολουθούν spoilers)

Το τέλος της 5ης σεζόν μας άφησε με μια σειρά ερωτήματα: Είναι ο John Snow όντως νεκρός; (γεγονός που αν συμβεί θα απογοητεύσει σε μεγάλο βαθμό το κοινό της σειράς -φαινομένου) Ποια θα είναι η εξέλιξη μετά την ανακάλυψη από τον Jorah και τον Tyrion Lannister των ερειπίων της αυτοκρατορίας που δεν υπάρχει πλέον; Τι θα συμβεί με τους δράκους της Κhaleesi και την ίδια; Tι μέλλον θα έχει η πολιτική κατάσταση στο King’s Landing; Πόσοι από τους Starks είναι εν τέλει ζωντανοί και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των Lannister;

Όλα αυτά θα απαντηθούν στην πρεμιέρα, η οποία θα προβληθεί παράλληλα με την Αμερική στις 24 Απριλίου απο τα κανάλια της Nova στις 4  τα ξημερώματα. Μια ώρα ίσως δύσκολη που δεν πτοεί όμως τους πραγματικούς fans.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί σε λιγότερο από μία εβδομάδα ξεκινάει άλλη μια επική περιπέτεια!

Και το νέο promo trailer που μόλις κυκλοφόρησε:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon