Café Society: Έρχεται η νέα ταινία του Woody Allen

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Είναι πια γεγονός πως ο πολυαγαπημένος μας Woody Allen επιστρέφει για ακόμη μια φορά. Στα 80 του πλέον, δε φαίνεται να πτοείται από τίποτα και συνεχίζει ακάθεκτος να ακολουθεί μια επιτυχημένη συνταγή χρόνων, που τον έχει καταστήσει ως έναν από τους σπουδαιότερους δημιουργούς της γενιάς του και όχι μόνο. Βέβαια, υπάρχει και ο αντίλογος, σύμφωνα με τον οποίο ο Αμερικανός σκηνοθέτης έχει χάσει την πρώιμη αίγλη του και απλώς αναλώνεται ξανά και ξανά σε βαρετές και ίσως ανούσιες επαναλήψεις του παρελθόντος. Ως μεγάλη φαν δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω και αυτό διότι θεωρώ πως η δουλειά του κάθε σκηνοθέτη δεν μπορεί να μένει αμετάβλητη στο πέρασμα του χρόνου. Αντιθέτως επηρεάζεται και διαμορφώνεται από τις εκάστοτε εμπειρίες και τα βιώματα της κάθε εποχής. Άλλωστε, το 2013 μας χάρισε μία από τις ομορφότερες ταινίες της φιλμογραφίας του, το Blue Jasmine, με την Cate Blanchett να κλέβει για ακόμη μια φορά την παράσταση στον πρωταγωνιστικό ρόλο, προσφέροντας μια καταπληκτική ερμηνεία.

Ο Woody Allen εκτός από την προετοιμασία της νέας του σειράς για το Amazon, παραμένει πιστός στο ετήσιο πλέον ραντεβού με τους θεατές και επανέρχεται μέσα στο 2016 με τη νέα του ταινία, Café Society. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη των 30’s και επικεντρώνεται σε ένα νεαρό άντρα που φτάνει στο Hollywood με στόχο και όνειρο να γίνει κινηματογραφικός ατζέντης. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναλαμβάνουν αυτή τη φορά ο  Jesse Eisenberg και η Kristen Stewart, οι οποίοι ξανασυναντιούνται κινηματογραφικά 7 χρόνια μετά το ιδιαίτερα συμπαθητικό Adventureland  και 1 χρόνο μετά το American Ultra, ενώ πλαισιώνονται από την Blake Lively (το παλιό και αγαπημένο Gossip Girl), τον Steve Carell και την Anna Camp.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο 69ο Φεστιβάλ Καννών στις 11 Μαϊου σε προβολή εκτός του διαγωνιστικού μέρους, ενώ στην Ελλάδα θα έχουμε λογικά την ευκαιρία να την δούμε το προσεχές φθινόπωρο. Μέχρι τότε παίρνουμε μια γεύση από το τρέιλερ που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon