Οι Stone Roses κυκλοφορούν απόψε νέο single

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η γενιά των '90s προσπαθεί να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα. Αυτός θα ήταν ο τίτλος ενός άρθρου με όλα τα reunion και comeback των Βρετανικών μπαντών, που μεσουράνησαν στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στο πρώτο μισό της αντίστοιχης του '90. Χθές έγινε γνωστό ότι οι αγαπημένοι μας Slowdive, ετοιμάζουν νέο άλμπουμ μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Από το ίδιο ακριβώς διάλειμμα χρονικά, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν σήμερα και οι Stone Roses.

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό, ήθελαν την παρέα από το Μάντσεστερ να ετοιμάζει νέο δίσκο (και να μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν αυτό είναι καλό). Αυτές επιβεβαιώθηκαν σήμερα εν μέρη, καθώς στις 8 μ.μ. (ώρα Αγγλίας) οι Stone Roses θα κυκλοφορήσουν ένα νέο single, του οποίου ο τίτλος δεν έγινε γνωστός. Τελευταία φορά που παρουσίασαν νέο υλικό ήταν το Μάρτιο του 1995, με τα b-sides Moses και Ride On, που είχαν μείνει έξω από το δεύτερο άλμπουμ Second Coming.

Update:
"All For One": Αυτό είναι το νέο κομμάτι των Stone Roses που περιμέναμε από το μεσημέρι:

Το άρθρο θα ανανεωθεί το βράδυ με το νέο τους κομμάτι, μέχρι τότε όμως ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon